dinsdag, 23. mei 2006 - 10:43

Politie zoekt dader(s) valse meldingen

Veenendaal

De Politie van Veenendaal is opzoek naar een persoon die de meldkamer van de politie vanaf de periode april diverse keren belt, en een steekpartij meld. Maar er bleek bij aankomst van de agenten niets aan de hand te zijn. De politie zoekt de dader. Er werd zogenaamd in paniek gebeld dat er met spoed politie moest komen, omdat op een pleintje of veld iemand zou liggen die was neergestoken.

De politie ging daar dan uiteraard heen met meerdere eenheden (motorrrijders en surveillanceauto’s) en de ambulance werd ingeschakeld. De telefoontjes vonden overigens op verschillende tijdstippen plaats. Op het moment dat de politie arriveerde, was er helemaal niks aan de hand. Wel heeft er een paar keer wat jeugd gestaan, die de agenten dan stond uit te lachen.

Er werd door verschillende personen gebeld. Ook is er een melding gedaan over iemand die met een pistool aan het 'zwaaien' zou zijn. ook deze bleek vals te zijn. op de website van de politie utrecht laat men een gedeelte van een telefoongesprek horen en hoopt dat iemand de stem herkent en dit doorgeeft aan de politie.
Provincie:
Tag(s):