dinsdag, 4. april 2006 - 14:26

Politie zoekt doorrijder na aanrijding

Almelo

De politie Twente is op zoek naar de bestuurder of bestuurster van een vermoedelijk witte Mazda 323 Sedan. Het vermoeden bestaat dat deze automobilist dan wel automobiliste dinsdagmorgen 4 april om ongeveer 08.45 uur betrokken is geweest bij een aanrijding op de parkeerplaats van het Twenteborgziekenhuis aan de Zilvermeeuw in Almelo.

Getuigen zagen dat het slachtoffer van de aanrijding, een 44 jarige man uit Almelo, lopend op het voetpad tussen de parkeerplaatsen, door de vermoedelijk witte Mazda werd aangereden. De veroorzaker of veroorzaakster reed daarop met hoge snelheid door. Het slachtoffer is met onbekend letsel in het ziekenhuis opgenomen.

De auto waarmee de aanrijding heeft plaatsgevonden heeft aan de voorzijde schade opgelopen en mist twee wieldoppen. De politie is op zoek naar de bestuurder of bestuurster van de auto en wil graag met hem of haar in contact komen.
Hij of zij wordt verzocht contact op te nemen met de politie Twente, afdeling Almelo te bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Ook mensen die denken de bestuurder of bestuurster te kennen worden verzocht contact op te nemen. Uiteraard kan dit ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):