woensdag, 19. juli 2006 - 18:06

Politie zoekt eigenaren vernielde spullen

Zwolle

In de nacht van dinsdag op woensdag werden via de bewakingscamera’s op de Voorstraat gezien dat twee mannen over de straat zwalkten. Een van de heren pakte vervolgens bij een horecagelegenheid een fiets uit een stalling en gooide deze op straat. Een getuige had gezien dat ook een bromfiets op straat werd gegooid. Vervolgens liepen de twee weg in de richting van de Korte Kamperstraat waar zij vervolgens tegen de spiegels van een aantal auto’s trapten.

De politie ging ter plaatse en door een goede samenwerking met de man achter de beeldmonitoren konden beide verdachten van 18 en 19 jaar uit Zwolle in de Korte Kamperstraat worden aangehouden.

Waarschijnlijk hebben de twee de volgende route gevolgd: Korte Kamperstraat, Muntsteeg, Ossenmarkt, Halvemaansteeg, Korte Kamperstraat.

De politie is op zoek naar de mensen waarvan de fiets, bromfiets of auto in de nacht van dinsdag op woensdag in genoemde omgeving beschadigd is geraakt. Als uw fiets, bromfiets of auto beschadigd is, komt u dan aangifte doen. Dit kan aan het bureau Centrum aan de Luttekestraat op werkdagen van 10.00 – 18.00 uur (do tot 21.00 uur). Op andere tijden aangifte doen kan ook maar maakt u dan even een afspraak. U kunt hiervoor bellen met het telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):