zaterdag, 21. oktober 2006 - 10:30

Politie zoekt getuigen ernstige geweldpleging Brink

Deventer

Het speciaal geformeerde rechercheteam, dat de ernstige mishandeling van een 29-jarige Deventernaar, op een terras op de Brink, van vorige week zaterdagavond 14 oktober onderzoekt, is op zoek naar getuigen.

In de groep belagers, voornamelijk bestaande uit jongens en mannen van Turkse afkomst, bevond zich een naar schatting 25-jarige blanke man. Hij is ongeveer 1.75 - 1.80 meter lang, heeft een krachtig breed postuur, een bol gezicht en kort blond haar. Het onderzoeksteam wil weten wie hij is.

Mogelijk heeft deze groep van 6 à 7 mannen (voornamelijk van Turkse afkomst) met in hun midden de blanke man, vóór de mishandeling (21.00 uur) elders in de stad al op een terras gezeten. Misschien dat er mensen zijn die hier op aanslaan.

Verder wil de politie graag in contact komen met een blanke man van ongeveer 20-jaar met een stevig postuur. Hij was de avond van de mishandeling gekleed in een lichtblauwe jas en droeg een pet. Hij werd die avond op de Brink gepasseerd door de wegrennende groep belagers van het slachtoffer.

Eventuele getuigen of mensen die iets meer weten te vertellen over de geweldpleging wordt opnieuw gevraagd contact met de politie op te nemen (0900-8844).

Daarnaast kan er via het Bel M(isdaad Anoniem) nummer 0800-7000 ook anoniem informatie gemeld worden.
Provincie:
Tag(s):