zaterdag, 1. juli 2006 - 18:01

Politie zoekt getuigen van ongeval met fiets

Beuningen

Zaterdag 1 juli omstreeks 00.30 uur kwam een 50 jarige man uit Denekamp hevig bloedend aan de deur bij bewoners aan de Denekamperstraat in Beuningen. Deze waarschuwden de politie. De man bleek een hoofdwond te hebben en vertelde dat hij vanuit Oldenzaal naar Denekamp fietste. Wat er verder was gebeurd kon hij zich niet meer herinneren. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij werd opgenomen.

Op de parallelweg van de Denekamperstraat trof de politie twee beschadigde fietsen aan. Een van de fietsen bleek de fiets van de 50 jarige man te zijn. Van wie de andere fiets is, is nog niet bekend. De bestuurder van deze fiets was niet meer aanwezig.
De beschrijving van de fiets luidt: (zie foto)
zwarte omafiets, deels geverfd. De voorzijde van de fiets (vork, spatbord en lamp) zijn lichtblauw geverfd, het achterspatbord rood.
Opvallend is verder dat de kettingkast ontbreekt en dat om het frame van de fiets veel bierbeugels hangen.

De politie is bezig met een onderzoek en vraagt de eigenaar van de fiets zich te melden. Ook andere getuigen worden dringend verzocht met de afdeling Losser contact op te nemen via het nummer 0900-8844 of anoniem via het nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):