woensdag, 15. februari 2006 - 9:37

Politie zoekt getuigen van vernielingen in Appelscha

Appelscha

Door de politie is een onderzoek ingesteld naar een spoor van vernielingen in Appelscha. In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 februari is er voor een fors bedrag schade aangericht. De politie zoekt getuigen die haar kunnen helpen in deze zaak.

Uit het onderzoek blijkt dat de vernielingen zijn gepleegd tussen 03.00 en 03.15 uur op onder andere de Boerenstreek, de Aenboomsteegde, het Smidsleantje en het Van Emstplein. Van vier woningen werden ruiten ingegooid, vier auto's werden vernield, een auto opengebroken. Van twee woningen is tuinmeubilair beschadigd. De schade loopt in de duizenden euro's. In de meeste gevallen hebben de gedupeerden aangifte gedaan. Slachtoffers van vernielingen die nog geen aangifte hebben gedaan worden opgeroepen dat alsnog te doen.


De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. Helaas heeft dat nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten. Ze roept daarom iedereen die iets gezien of gehoord heeft of anderszins iets kan verklaren in relatie tot deze vernielingen op om zich te melden. Dat kan op telefoonnummer 0900 8844. Informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld
Provincie:
Tag(s):