donderdag, 29. juni 2006 - 18:18

Politieagent in arm gebeten

Enschede

Woensdag 28 juni werd omstreeks 15.00 uur gemeld dat er onenigheid bestond tussen een vader en zoon in een woning aan de Nachtegaalstraat in Enschede. De politie was een paar weken geleden ook al bij genoemde woning geweest omdat beiden problemen met elkaar hadden. Ook nu gingen politieagenten op het adres een kijkje nemen.

De zoon, een 25 jarige Enschedeër, opende de deur. Hij bleek zichtbaar onder invloed van alcohol te verkeren. De agenten verzochten de 25 jarige te vertrekken en zijn vader de sleutel van de woning te geven. De man gaf aan dat hij de sleutel buiten bij zijn fiets had liggen waarop een van de agenten met hem meeliep. De 25 jarige man probeerde er vervolgens vandoor te gaan waarop de agent besloot hem aan te houden wegens openbare dronkenschap. Toen de agent hem uiteindelijk geboeid had en in de auto wilde zetten, zag de verdachte kans de agent in de arm te bijten.

De 40 jarige agent liep daarbij een flinke wond op en ging voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis.
De 25 jarige verdachte is in verzekering gesteld en voor nader verhoor opgesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):