woensdag, 26. april 2006 - 13:24

Poorten van openluchtbaden bijna weer open

Terneuzen

Vanaf zaterdag 13 mei aanstaande worden de poorten van de gemeentelijke openluchtbaden in Axel, Koewacht, Sas van Gent, Zaamslag en nu ook Terneuzen bij Sportcentrum Vliegende Vaart, opengesteld voor het publiek. Zwemlief-hebbers kunnen er dan dagelijks terecht om er baantjes te zwemmen of lekker te zonnen op de ligweide.

Met uitzondering van het openluchtbad in Koewacht hebben alle baden verwarmd water, zodat het ook op minder mooie dagen nog altijd interessant is om te gaan zwemmen.

Op werkdagen moet men er rekening mee houden dat de uren tussen 11.00 en 13.00 voornamelijk benut worden voor het zwemmen van baantjes, terwijl vanaf 13.00 uur alle denkbare, recreatieve zwemactiviteiten plaatsvinden.

Voor alle openluchtbaden geldt hetzelfde toegangstarief, zodat men met een dagkaart of abonnement in elk open-luchtbad terecht kan. Tijdens de zomervakantie, van zaterdag 1 juli tot en met zondag 20 augustus, kan men voor deze ‘zomerse’ tarieven in geval van slecht weer ook gebruikmaken van het overdekte zwembad in Sportcentrum Vliegende Vaart.
Provincie:
Tag(s):