donderdag, 14. september 2006 - 22:39

Postbedrijf sociale werkvoorziening wordt Business Post

Emmen

Donderdagmiddag is aan de Abel Tasmanstraat in Emmen een nieuwe vestiging geopend van Business Post. Dat is een landelijk postbedrijf, ontstaan uit een fusie tussen een groot aantal postnetwerken van sociale werkvoorzieningen.

In Emmen was het de EMCO-groep die in het voorjaar van 2005 begon met een eigen postafdeling. Nu, anderhalf jaar later, is deze afdeling zeer succesvol en het klantenbestand zo snel gegroeid dat men samenwerking heeft gezocht bij het landelijk netwerk van Business Post.

De 30 postbezorgers van de EMCO-groep gaan vanaf vandaag verder onder de vlag van Business Post met een nieuw logo, nieuwe kleding en briefpapier.

Business Post werkt, behalve voor overheidinstellingen, ook voor de particuliere markt. De gemeente Emmen liet al vanaf het begin al haar post door de EMCO-groep verzorgen.

Afdelingshoofd Otto Foekens van Businees Post Emmen is bijzonder tevreden: "Er komen dagelijks aanvragen van bedrijven binnen om een offerte te maken voor hun postverwerking en daar zijn we bijzonder blij mee".

Met de aansluiting bij Business Post geeft de EMCO-groep de richting aan waar zij graag naar toe wil, namelijk de mensen naar "buiten" brengen, want daar ligt hun toekomst. Ook laat het daarmee de verschuiving zien van productiebedrijf naar dienstverlend bedrijf. Dit zal in de toekomst steeds belangrijker worden voor de sociale werkvoorzieningen.
Provincie:
Tag(s):