dinsdag, 19. december 2006 - 13:37

Praten over toekomst openluchtbad Olde Vechte

Ommen

Dinsdagavond houdt de gemeente Ommen een bijeenkomst om met de bewoners te praten over de toekomst van openluchtbad Olde Vechte. De afgelopen jaren was dit vaak onderwerp van gesprek. Het zwembadcomplex wordt beschouwd als een waardevolle voorziening voor de inwoners van Ommen en voor toeristen; een voorziening die voor de langere termijn behouden moet worden.

Het bad krijgt echter met steeds meer technische problemen te kampen, voldoet op veel onderdelen niet meer aan de eisen van deze tijd en biedt daardoor onvoldoende toekomstperspectief.

In het voorjaar van 2006 heeft het gemeentebestuur van Ommen dan ook opdracht gegeven tot onderzoek naar mogelijkheden voor renovatie/nieuwbouw van openluchtbad Olde Vechte. Op basis van dit rapport zijn twee modellen voor renovatie/nieuwbouw gekozen die goede toekomstmogelijkheden bieden en waardoor Olde Vechte meer aantrekkingskracht krijgt dan in de situatie van het huidige complex.

Belangstellenden zijn van harte welkom dinsdag 19 dec. 2006 om 19.30 uur in de theaterzaal van multifunctioneel centrum De Carrousel te Ommen.
Provincie:
Tag(s):