woensdag, 4. oktober 2006 - 12:57

Prijswinnaars Bas prijswedstrijd 't Dok

Urk

Op dinsdag 3 oktober vond de uitreiking plaats van de Bas prijswedstrijd in het Infopunt Opvoeden & Opgroeien in ’t Dok.
Tijdens de open dag van gezondheidscentrum ’t Dok, op zaterdag 16 september jongstleden, konden kinderen meedoen met de Bas prijswedstrijd. Deze prijswedstrijd was opgezet door het Infopunt Opvoeden & Opgroeien.

De gelukkige prijswinnaar zijn Simon Kats (9 jaar), Jannieke Kaptein (3 jaar) en Dorien Romkes (7 jaar). Zij ontvingen hun prijs uit handen van Corien Scheele (bibliotheek Urk). Corien is van het begin actief betrokken geweest bij het opzetten van het Infopunt.

Onlangs lanceerde de Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Hulpverleningsdienst Flevoland (GGD) en de bibliotheek Urk het Infopunt Opgroeien & Opvoeden. Bij het infopunt kunnen ouders terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd over diverse thema’s binnen het onderwerp opvoeden en opgroeien. Het Infopunt is gevestigd achter de servicebalie in de centrale hal van gezondheidscentrum ’t Dok.

Het infopunt Opvoeden & Opgroeien is elke werkdag geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur. Gezondheidscentrum ’t Dok (achter de servicebalie in de centrale hal), Vlechttuinen 1 op Urk. Kom gerust een kijkje nemen!
Provincie:
Tag(s):