woensdag, 5. april 2006 - 12:02

Prinses Laurentien bezoekt Nationaal Schoonmaakcongres

Ede

Burgemeester R.C. Robbertsen van Ede ontvangt donderdag 6 april in congrescentrum De Reehorst in Ede Prinses Laurentien. De echtgenote van prins Constantijn en dochter van minister Brinkhorst van Economische Zaken is eregast op het congres van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfs-diensten (OSB). Zij verzorgt daar een lezing.

Naast prinses Laurentien, die een lezing verzorgt als voorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven, zal minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid De Geus een toespraak verzorgen.
Ook gedeputeerde M. van Haaren van de provincie Gelderland, inwoner van Ede en voormalig CDA-wethouder in Ede, is aanwezig tijdens het congres.

Tijdens het congres van de OSB, dat 25 jaar bestaat, werpt de branchevereniging een blik vooruit op de maatschappelijke ontwikkelingen, die de komende jaren van invloed zullen zijn op het ondernemerschap en op de dienstverlening van de OSB. Onder het motto ‘Schoon Mens(en)Werk’ biedt OSB lezingen door vooraanstaande sprekers aan. Harmke Pijpers is dagvoorzitter.
Provincie:
Tag(s):