dinsdag, 11. juli 2006 - 11:33

'Proef de gezonde Milkshake'

Regionaal

Onder het motto ‘Ontdek de innovatie in Gelderland’ organiseert de provincie deze zomer een bustour langs verschillende grote evenementen in Gelderland. Tijdens de vierdaagse is de bus te vinden in Elst op 18 juli, Wychen op 19 juli en in Groesbeek op 20 juli. Bezoekers kunnen in en bij de bus kennismaken met allerlei nieuwe Gelderse producten die op een bijzondere manier tot stand zijn gekomen.

Zo is er geneeskrachtige honing, zijn er gezonde milkshakes en bijzondere vleesvervangers, een kliko die zichzelf aan de straat zet en een ‘medstick’ waarmee iedereen zijn eigen medische gegevens bij zich kan dragen. Gegevens die overal ter wereld, los van computer of taal kunnen worden getoond.

De provincie wil met haar innovatietour op een laagdrempelige en aan-sprekende manier laten zien wat het begrip innovatie inhoudt en wat er in Gelderland op dat gebied gebeurt. De bus bezoekt naast de vierdaagse, evenementen variërend van de Heideweek in Ede tot het fruitcorso in Tiel en de Bridge to Bridgeloop in Arnhem. Er zijn steeds weer andere producten te zien en te proberen. Zo is er ook speciale kleding die gehandicapten zonder hulp kunnen aantrekken en kan men kennismaken met de smaak van maatschappelijk verantwoorde koffie en zuivere zuivel.

Productpresentaties bij de bus:
18 juli Elst:

Oriënt Plaza, vleesvervangers
B-factory, geneeskrachtige honing
Shakefactory, gezonde milkshake
Cinsol “medstick�, wereldwijd leesbaar, persoonlijk medisch dossier

19 juli Wychen
B-factory, geneeskrachtige honing
Shakefactory, gezonde milkshake
Cinsol “medstick�, wereldwijd leesbaar, persoonlijk medisch dossier

20 juli Groesbeek
Cinsol “medstick�, wereldwijd leesbaar, persoonlijk medisch dossier Dar, kliko die zichzelf aan de straat zet
Wi-care, kleding die gehandicapten zelf kunnen aantrekken

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij de afdeling Communicatie, Barbara van der Hoeven. b.vander.hoeven@prv.gelderland.nl .
Provincie:
Tag(s):