zaterdag, 10. juni 2006 - 12:11

Proeven, kijken, luisteren, bij Phoenix in Concert

Zeist

Het was vrijdagavond op de hockey velden van Phoenix in Zeist bijzonder goed vertoeven met het eerste Phoenix in Concert evenement dat werd georganiseerd. De baten van dit unieke evenement komen ten goede aan de uitbreiding van het sportcomplex gelegen aan de Driebergseweg in Zeist. Het hockey complex was volledig omgebouwd met een groot aantal feesttenten waar ruim 500 gasten zich konden vermaken aan muziek van o.a. Jan Vayne en Petra Berger die vanaf het grote podium het programma van Bach naar Abba ten gehore brachten. Beide artiesten gaven aan de overvolle zaal een groot aantal toegiften waaronder een medley van Abba en Les Miserabele. Het improvisatie talent van Jan Vayne op de piano, en de glasheldere stem van Petra Berger maakte bij het enthousiaste publiek al tijdens de pauze een staande ovatie los.

Voorafgaand aan het concert had de Zeister hockey club in samenwerking met het creme de la creme aan Zeisterse restaurateurs een preuvenement georganiseerd. Op een plein presenteerder ruim 10 restaurants en toeleveringsbedrijven zich op culinaire wijze met o.a. oesters met champagne, kaasplateau van franse kazen en Sushi hapjes.

Ruim 30 verschillende gerechten werden op een fraaie wijze gepresenteerd aan het publiek. De after party werd afgesloten met de bigband van Jelle van der Zee die er tot de late uurtjes voor zorgde dat de voetjes van de vloer kwamen.
Provincie:
Tag(s):