maandag, 19. juni 2006 - 17:30

Prominenten openen zwemvierdaagse in Amstelveen

Amstelveen

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft zwembad De Meerkamp de primeur voor de landelijke kick off van de Nationale Zwemvierdaagse. Op maandag 19 juni opende sportwethouder Joss Tabak, Robert ten Brink, Olga Commandeur, Jolanda de Rover en Chantal Groot samen met lokale zwemmers van zwemclub De Futen en lokale politici het evenement met een zwemestafette wedstrijd.

De kick off begon maandag om 16.00 uur. Aansluitend begon de eigenlijke zwemvierdaagse. Er wordt dagelijks gezwommen tussen 17.00 en 19.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen of ze gedurende de week elke dag of vier van de vijf dagen 10 of 20 banen zwemmen. Op woensdagmiddag kan het zwemtraject als hindernisbaan te water worden afgelegd. Op vrijdagmiddag ontvangt elke deelnemer een medaille en kortingsbonnen voor De Meerkamp, het Dolfinarium en pretpark Koningin Julianatoren.

Landelijk kunnen deelnemers van de zwemvierdaagse sponsorzwemmen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Amstelveen zwemt voor Ronald McDonald VU Kinderstad in Amsterdam waar langdurig zieke kinderen samen met hun ouders kunnen verblijven.
Daarnaast organiseert het Sport & Spel Team van De Meerkamp elke dag tussen 15.30 - 17.00 uur een leuke sportactiviteit met panna voetbal, spelletjes met een kabelbaan, oud Hollandse Spelen, luchtkussens en afsluitend een mini disco.

Opgeven voor het evenement kan vanaf heden t/m dinsdag 20 juni aan de kassa van De Meerkamp. Het tarief voor de hele week is € 7,50 pp.op basis van individuele inschrijving. Schoolklassen kunnen zich v.a. 10 deelnemers collectief inschrijven voor € 5 pp.
Provincie:
Tag(s):