woensdag, 14. juni 2006 - 8:57

ProRail interviewt omwonenden spoor Ede

Ede

ProRail is deze week bezig met een telefonisch onderzoek in Ede. In opdracht van ProRail wordt binnenkort in deze plaats gewerkt aan het spoor. Aanwonenden van het spoor waaraan wordt gewerkt worden geïnterviewd over de manier waarop ProRail hen informeert over deze werkzaamheden. Met de antwoorden wil de spoorbeheerder inzicht krijgen in de kennis van het publiek over ProRail en de wensen en behoeften van de aanwonenden wat betreft de informatievoorziening.

ProRail informeert omwonenden van het spoor over werkzaamheden via informatiebrieven. In 2005 zijn er ongeveer 180 verschillende brieven verspreid met een totale oplage van ruim 60.000 stuks. ProRail is benieuwd hoe omwonenden oordelen over het nut, de noodzaak en de kwaliteit van deze brieven.

Indien nodig zal ProRail de informatievoorziening aanpassen om zo beter in de wensen en behoeften van de doelgroep te voorzien.

Het onderzoek wordt gehouden onder circa 20 huishoudens in de straten Dwarsweg en Langekampweg. Een vierdejaars-studente van de Hogeschool Windesheim te Zwolle voert dit onderzoek uit in meerdere provincies, als afstudeeropdracht. Zij verwacht de onderzoeksresultaten eind augustus te hebben uitgewerkt.
Provincie:
Tag(s):