dinsdag, 18. april 2006 - 12:13

Provinciale brandweerwedstrijden op geheime lokatie

Groenlo

Op zaterdag 22 april a.s. treedt het Groenlose brandweerkorps op als gastploeg voor de provinciale brandweerwedstrijden TAS-hd, die voor de achtste keer worden gehouden. Bij de wedstrijden zullen 24 brandweereenheden uit de provincie Gelderland betrokken zijn. De wedstrijden vinden plaats in Groenlo -op een nu nog geheime locatie- van 7.30 – 18.00 uur.

Ieder half uur zal één ploeg zijn kennis en kunde in de praktijk toepassen. De prijsuitreiking geschiedt na de wedstrijden door burgemeester Henk Heijman in het Scholengemeenschap Marianum.

De winnaars van de provinciale wedstrijden stromen door naar de gewestelijke wedstrijden. De allerbeste brandweerploegen mogen op de landelijke wedstrijden strijden om de prijs en de eer. De wedstrijden gaan uit van de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding, in samenwerking met het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité.

Belangstellenden die de wedstrijden willen bijwonen, zijn welkom bij de brandweerkazerne aan de Oude Winterwijkse-weg 22 in Groenlo. Daar wordt de plek waar de wedstrijden worden gehouden, bekend gemaakt. Op het wedstrijdterrein zelf staat een stand waarin meer informatie kan worden gekregen over het werken bij de brandweer.
Provincie:
Tag(s):