donderdag, 14. december 2006 - 19:44

PSV mist mogelijk gouden aanvalskoppel tegen Heracles

PSV mist vrijdag in de partij tegen Heracles Almelo mogelijk Jefferson Farfan en Arouna Koné. Beide aanvallers, die dit seizoen voor menig tegenstander een plaag zijn, kampen met wat pijntjes.

Ondanks de lichte blessures van beide aanvallers is het volgens trainer Ronald Koeman goed mogelijk dat zowel Farfan als Koné vrijdagavond tegen Heracles aan de aftrap staan. "Farfán heeft lichte irritatie aan zijn hamstring, Koné heeft last onder zijn voet. We moeten even afwachten. Koné is minder een twijfelgeval dan Farfán. De vraag is ook: hoe gaat een speler met wat pijn om?", aldus Koeman op de website van PSV.

Naast Farfan en Koné is de inzetbaarheid van Phillip Cocu ook niet zeker. De ervaren kracht op het Eindhovense middenveld is donderdag ziek thuis gebleven. "Phillip gaf aan niet fit genoeg te zijn om te komen trainen", aldus Koeman.

De oefenmeester van PSV kan in ieder geval zeker niet beschikken over Diego Tardelli en Manuel da Costa. Laatstgenoemde heeft nog te veel last van zijn enkel. Hij komt mogelijk volgende week weer in actie voor de huidige kampioen van Nederland. "Maar daar loop ik niet op vooruit. Er is niks kapot, hij heeft een behoorlijke tik gehad. Ik doe daarom nu nog geen voorspellingen."
Categorie:
Tag(s):