zaterdag, 5. augustus 2006 - 19:12

PSV onderuit tegen 1. FC Nurnberg

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse 1. FC Nurnberg niet weten te winnen. De equipe van trainer Ronald Koeman ging met 3-0 onderuit tegen de club uit de Bundesliga.

PSV begon niet met de sterkste bezetting aan het oefenduel. De landskampioen trad tegen Nurnberg aan zonder Jefferson Farfan en André Ooijer. Farfan was ziek, terwijl Ooijer licht geblesseerd was. De plaats van Ooijer in de verdediging werd ingenomen door de nieuwe aanwinst Manuel Da Costa. Hij vormde het centrum met de Braziliaan Alex.

Farfan werd voorin vervangen door Arouna Koné. Gomes maakte ook geen deel uit van de ploeg die Nurnberg op eigen veld moest bestrijden. Zijn plaats onder de lat werd ingenomen door Oscar Moens, die door de twee wedstrijden schorsing van Gomes het doel tijdens de competitiestart zal verdedigen.

Voor Nurnberg scoorden Robert Vittek, Ivan Saenko en Ivica Banovic. Gerald Sibon debuteerde voor zijn nieuwe werkgever. De aanvaller die vorig seizoen nog onder contract stond bij PSV speelde de laatste vijf minuten van de wedstrijd mee.
Categorie:
Tag(s):