vrijdag, 14. juli 2006 - 12:57

Pullenbal, Brabant Party en Hel van de Pin

Wouwse Plantage

Op zaterdag 5 augustus tot en met dinsdag 8 augustus 2006 organiseert café de Reebok verschillende activiteiten tijdens de kermis in Wouwse Plantage. De nieuwe eigenaars van de Reebok, Peter en Annemiek Kerstens, verzorgen elke dag verschillende evenementen in de feesttent achter het populaire café. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze activiteiten bij te wonen.

Op zaterdag 5 augustus wordt de feesttent om 15.00 uur officieel geopend, waarna tot 19.30 het kermisbal/ de kindermiddag in de tent plaatsvindt. Om 20.30 wordt het succesvolle Pullenbal gehouden.

Op zondag 6 augustus vindt de jaarlijkse grote braderie in Wouwse Plantage plaats. Tijdens deze braderie is de feesttent al vanaf 14.00 uur geopend. Vanaf 15.00 uur worden disconummers gedraaid en kinderfeestjes in de tent gehouden. ’s Avonds vindt een Brabant Party in de tent plaats. Op dit feest worden veel Nederlandse smartlappen voor de liefhebbers gedraaid.

Op maandag 7 augustus wordt in de feesttent van 14.00 tot en met 18.00 uur de seniorenmiddag georganiseerd. Aansluitend vindt van 18.00 tot 21.00 uur een Kinderplaybackshow plaats, waarbij men op Idols-achtige wijze jeugdige kandidaten selecteert. Na deze playbackshow wordt tot en met 01.00 uur een nostalgische ‘70’s & ‘80’s avond gehouden.

Op de laatste dag van de kermis, dinsdag 8 augustus, vindt wederom de traditionele wielerronde van de Hel van de Pin plaats. Op deze avond wordt vanaf 20.00 uur het uitermate succesvolle Kermisbal gehouden. Iedereen is vanzelfsprekend van harte welkom. Digisound Drive In Show verzorgt wederom op alle dagen de muziek in de feesttent.
Provincie:
Tag(s):