maandag, 24. april 2006 - 18:08

Raads- en collegekrant komt huis-aan-huis

Zwolle

In week 17 wordt een speciale raads- en collegekrant huis-aan-huis in Zwolle verspreid. Met de uitgave stelt de nieuwe gemeenteraad zich voor en vertelt het college van burgemeester en wethouders over de plannen voor de bestuursperiode 2006-2010.Aan de ene kant van de krant is de tekst van het collegeakkoord ´Samen voor Zwolle´ opgenomen. De financiële uitgangspunten staan daar ook vermeld, evenals de twintig prestatieafspraken. De burgemeester en de zes wethouders komen verder kort aan het woord.

De andere zijde van de krant bevat alle informatie over de 39 raadsleden die bij de verkiezingen op dinsdag 7 maart jl. zijn gekozen. Ook de werkwijze van de raad wordt toegelicht en er wordt ruim aandacht besteed aan de mogelijkheden die de Zwollenaren hebben om hun stem te laten horen.

Het hart van de krant is gereserveerd voor een foto-overzicht van alle leden van de gemeenteraad én het college van burgemeester en wethouders. Als Zwollenaren snel contact willen leggen met een politicus of bestuurder, dan kunnen zij de daarbij behorende informatie vinden.

Het college grijpt deze kans, om iedereen te informeren over hun plannen voor de komende jaren. Dat past bij het motto van het collegeakkoord `Samen voor Zwolle´, dat aansluit bij de ambitie om alle bewoners, bedrijven en organisaties te betrekken bij ontwikkelingen in de stad.

Extra exemplaren van de krant zijn verkrijgbaar in het gemeentelijk Informatiecentrum (Grote Kerkplein 15).
Provincie:
Tag(s):