dinsdag, 4. april 2006 - 15:41

Rabo Nightlive 2006

Enschede

Rabo Nightlive is een uniek muziekevenement dat op 20 mei wordt uitgevoerd door de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie. Het concert bestaat voor het merendeel uit muziek die grotendeels voor bigband is geschreven. Een aantal prominente muzikanten uit Nederland en Duitsland (o.a. Ruud Ouwehand en Ken Norris) zullen dit jaar Rabo Nightlive 2006, met hun medewerking luister bijzetten.

Een paar jaar geleden ontstond het idee om een spetterend concert te organiseren vol spektakel, licht en geluid. Op het programma zou bekende muziek komen te staan. Er werd toen gedacht om deze avond de naam “Spetterconcert� te geven. Naarmate er meer ideeën kwamen, werd duidelijk dat de totale opzet veel groter zou worden dan eigenlijk de bedoeling was. Dit was helemaal het geval toen bleek dat de Rabobank bereid was om als hoofdsponsor op te treden. Vanaf dat moment werd de naam Spetterconcert veranderd in “Rabo Nightlive�.

In 2004 was de eerste Rabo Nightlive een feit. Deze avond was een groot succes; het was een gigantisch spektakel en de zaal was bijna uitverkocht. De KEBH was een enorme ervaring rijker en Rabo Nightlive 2005 kon niet uitblijven.

Nu is het dan zover; Rabo Nightlive 2006 komt eraan. Door de ervaring die is opgedaan tijdens de voorgaande evenementen zal het dit jaar een nog groter spektakel worden dan ooit.

U bent van harte uitgenodigd om dit muzikale evenement bij te wonen op 20 mei 2006. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal is om 19.30 uur geopend. Het adres waar dit alles zal gaan plaatsvinden is het Bonhoeffer college aan de Van der Waalslaan in Enschede.

Voor extra informatie kunt u terecht op de site van Rabonightlive Via het mailadres info@rabonightlive.com kunt u ook kaarten bestellen. Wees er op tijd bij, want vol = vol. Trouwens... zo'n spektakel wilt u toch niet missen?!
Provincie:
Tag(s):