donderdag, 11. mei 2006 - 21:49

Rabo Nightlive, eigenzinnig en met karakter!

Enschede

Zaterdag 20 mei presenteert de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) Rabo Nightlive 2006. In 2004 vond de eerste editie van Rabo Nightlive plaats. Deze avond werd een groot succes; Een gigantisch spektakel met een bijna uitverkochte zaal. De KEBH was een enorme ervaring rijker en Rabo Nightlive 2005 kon niet uitblijven. Nu is het dan zover; Rabo Nightlive 2006.

Door de ervaring, opgedaan tijdens eerdere edities en met van onder andere Sammy Nestico en New Cool Collective, zal de KEBH het Bonhoeffer College op haar grondvesten laten trillen.

Als vocalist Ken Norris, een professionele zanger uit Duitsland. Norris is onder andere bekend van de Duitse versie van The Lion King en treedt met zijn eigen quintet door heel Duitsland op. Dit jaar zal hij Rabo Nightlive vocaal ondersteunen.

Het orkest staat onder leiding van Marc van Wessel en het concert zal plaatsvinden in het Bonhoeffercollege, locatie Van der Waalslaan te Enschede. Aanvang: 20.00 uur zaal open: 19.30 uur
Kaarten à € 6,- zijn verkrijgbaar bij Postagentschap Holtslag, Malangstraat 35 in Enschede, maar kunnen ook besteld worden via de website van de KEHB
Provincie:
Tag(s):