donderdag, 17. augustus 2006 - 8:17

Rampscenario in Vlissingen

Vlissingen

Het einde van de wereld leek nabij op het strand bij Vlissingen. Het ene ongeval na het andere.De hulpdiensten hadden het maar druk.De SAR-heli vloog op en aan.Er werd een lijk op boulevard gevonden, waarbij duidelijk sprake was van moord. Militairen op het strand en tot overmaat van ramp Brak er brand uit aan boord van een schip nabij het strand.

Gelukkig viel het allemaal wel mee. Het betrof de vijfde editie van het tweejaarlijks evenement Rescue Vlissingen dat woensdag op de Boulevards van Vlissingen werd gehouden, was een groot succes. Volgens de organisatue trok het evenement vijftig tot zestigduizend mensen!

Het aanbod van deze dag was heel divers. Van een dolfijnambulance tot een crashtender, van een politiebiker tot een grote SAR-heli. Het publiek had ogen en oren tekort. Er waren niet alleen Nederlandse voertuigen aanwezig. Ook waren er Belgische, Luxemburgse en Amerikaanse voertuigen te bewonderen.

De hele dag door werden er diverse demonstraties gegeven. Op land, ter zee en in de lucht. Het weer was dan ook perfect voor deze dag. Zonnig maar niet te warm.

Voor wie het gemist heeft hebben we goed en slecht nieuws. Het goede is dat er weer een Rescue Vlissingen komt. Het slechte is echter dat u geduld moet hebben. Dit evenement vindt pas weer plaats in 2008.
Provincie:
Tag(s):