woensdag, 20. september 2006 - 22:35

Real Victory voor tieners met overgewicht

Krimpen a/d IJssel

Voor het tweede jaar biedt de gemeente Krimpen aan den IJssel tieners met overgewicht het begeleidingsprogramma Real Victory aan. Een programma dat ingaat op beweging, voeding, psychologie en fun! Tieners leren en ervaren in negen maanden dat gezond en actief leven leuk en belangrijk is.

Real Victory is een initiatief van Stichting Victory for Life en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Krimpen aan den IJssel. Een speciaal team dat bestaat uit een bewegingsdeskundige, psycholoog en diëtist verzorgen het programma dat op jongeren gericht is. Het programma wordt uitgevoerd in sportschool My Move.

Woensdag 27 september wordt een inloopavond georganiseerd in sportschool My Move (IJsseldijk 357). Van 19.00 tot 21.00 uur zijn tieners met overgewicht (11 t/m 17 jaar) en hun ouders welkom. Tijdens deze avond wordt informatie verstrekt over het programma, de verwachtingen en de kosten. Op de inloop avond kan ook meteen worden ingeschreven.

Real Victory start na de herfstvakantie en duurt ongeveer negen maanden. Er wordt wekelijks samen gesport en bewogen. Daarnaast leren de deelnemers in bijeenkomsten op een interactieve wijze alles over gezond leven en krijgen ze praktische tips en adviezen op het gebied van voeding, beweging en psychologie. Ouders worden actief betrokken bij de bijeenkomsten.
Provincie:
Tag(s):