maandag, 17. juli 2006 - 16:14

Recht Uut t Hert aan de Waalkade

Nijmegen

Van 15 t/m 21 juli wordt de Nijmeegse binnenstad omgetoverd tot één groot openluchtpodium en zeven dagen en nachten is er feest. Nationale en internationale artiesten spelen op de diverse podia. In het Hunnerpark staat de Mattrix en kunnen dance liefhebbers uit hun dak gaan op disco, club en groove.

Grote Nederlandse bands als Di-Rect en Van Dik Hout gaven de aftrap op het hoofdpodium aan de Waalkade. De weergoden waren goed gestemd en dat zorgde voor een goede start met veel bezoekers. Met al vroeg op de dag volle terrassen, de eerste wandelaars in de stad en 's avonds o.a. een goed optreden van Van Dik Hout in de Stevenskerk én op het hoofdpodium Waalkade.

Het inmiddels beroemde Gevelconcert, met dit jaar als titel "Recht Uut t Hert" trok weer veel publiek die allemaal meedeinden op de muziek van dweilorkesten, die uit de gevels op de Grote Markt hingen.

Vanavond (maandag 19 juli) kunnen bezoekers van de Hypotheek Visie Vierdaagsefeesten o.a. genieten van een spetterend optreden van Mike Giga, als Nina Hagen en daarna van de Beatles Revival op het Waalkade Labyrinth podium (het vroegere Plein '44 podium).
Provincie:
Tag(s):