dinsdag, 5. december 2006 - 12:27

Renault-presentatie in Nederland

Vanaf 2007 zal er bij Renault een Nederlands tintje te zien zijn. Naast de komst van testcoureur Nelsinho Piquet, die een Nederlandse moeder heeft, zal de Nederlandse bank ING hoofd- en titelsponsor worden van het Franse Formule 1-team van Renault.

Bronnen meldden afgelopen week in Barcelona aan F1Today.nl dat de presentatie van het ING Renault-team in januari in Nederland zal plaatsvinden. Een woordvoerder van ING bevestigt dit: "We zijn erg druk bezig met de voorbereidingen voor de presentatie die in Nederland zal zijn. Het zal ergens in januari plaatsvinden maar over de exacte locatie en datum wordt nog gesproken, hierover kunnen we nog niets melden."

Dezelfde bronnen lieten afgelopen vrijdag in Barcelona aan de redactie van F1Today.nl weten dat de kleurstelling van Renault volgend jaar voornamelijk wit en oranje zal zijn. De kleuren van ING zullen dus overheersen, maar ook het blauw en geel van Renault zal terug te vinden zijn in de kleuren het Franse team. De woordvoerder van Renault reageerde hier als volgt op: "Ik kan bevestigen dat de presentatie in Nederland is, maar waar en wanneer weten we momenteel nog niet vanwege de voorbereidingen. Over de kleurstelling kan ik geen mededelingen doen, deze zal bekend worden bij de presentatie en vanaf dat moment zullen we in deze kleuren gaan testen en rijden."
Categorie:
Tag(s):