maandag, 16. oktober 2006 - 19:45

Rios wint finale Alex Tennis Classics

Eindhoven

Chileen en voormalig nummer 1 van de wereld Marcelo Rios heeft de finale van de Alex Tennis Classics op zijn naam geschreven. Hij won van Wayne Ferreira uit Zuid Afrika met 6-3 en 6-1. Rios die debuteerde op dit tournooi staat nu op 24 tennispartijen ongeslagen en beleeft zijn zesde tournooizege op een rij. Rios verscheen gisteren nog met een PSVshirt aan, maar trok het cadeau van zijn vriend en voorlichter bij PSV Pedro Salazar na de enige set die hij verloor weer snel uit.

Richard Krajicek ging er uiteindelijk met een derde plaats mee vandoor door zijn tegenstander en winnaar van vorig jaar Goran Ivanisevic te verslaan met 6-4 en 7-5.

In de dubbel-exhibitie moesten Paul Haarhuis en partner Jacco Eltingh het afleggen met een 4-6 en 5-7 van de Australische 'Woodies'. Todd Woodbride en Mark Woodforde waren voorheen de aartsrivalen van het Nederlandse tweetal. Gisteren was de altijd komische Mansour Bahrami de gelegenheidscompagnon van Jan Siemerink. Hij zorgde door zijn humoristische trekken en fantastisch tennisspel voor een gezellig en geslaagd tournooi. Zoals Paul Haarhuis het na afloop zei: "We hebben weer een mooi evenement gedraaid, met een superwinnaar.
Provincie:
Tag(s):