zaterdag, 29. juli 2006 - 22:36

Rizla Racing Day op het TT Circuit Assen

Assen

De 7e editie van het gratis toegankelijke RIZLA Racing Day vindt dit jaar plaats op zondag 13 augustus aanstaande op het TT Circuit Assen. Hoofdsponsor RIZLA trakteert de bezoekers van Neerland’s grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement op een vol raceprogramma, aangevuld met diverse stunts en demonstraties. Een unieke gelegenheid voor velen om gratis kennis te maken met het TT Circuit Assen en een variatie aan gemotoriseerde snelheidssporten.

Hoofdsponsor Rizla brengt, net als voorgaande jaren, een speciaal actievloeiboekje op de markt dat gratis toegang geeft tot de RIZLA Racing Day op zondag 13 augustus.

Gratis toegangsbewijzen worden in de weken voor het evenement tevens verspreid via de magazines Autotrader, Mototrader en Classic Trader, via diverse motorbladen, in de filialen van sponsor DeGraaf Technisch Personeel, bij Suzuki en Aprilia motordealers en op het internet.

Op www.rizla.nl kan men direct een gratis toegangsbewijs uitprinten en paddockkaarten bestellen! Deze website biedt verder aanvullende informatie en de laatste nieuwtjes over het evenement.
Provincie:
Tag(s):