zondag, 24. december 2006 - 18:30

RKC pakt punt tegen Utrecht

RKC Waalwijk heeft een puntje aan het schamele totaal toegevoegd. Thuis tegen FC Utrecht werd het 1-1. Robert Fuchs, die overigens zijn 150e officiële wedstrijd voor RKC speelde én Man of the Match werd, knalde al na zeven minuten de openingstreffer tegen de touwen.

De linkspoot verraste met een stuit doelman Michel Vorm. In de 25e minuut tilde Tom Caluwé de score weer naar gelijke hoogte. De Belg kreeg de bal gelukkig voor zijn voeten en aarzelde niet.

In de tweede helft had RKC de wedstrijd naar zich toe moeten trekken, maar dit werd voorkomen door een uitstekende Vorm. De Waalwijkers stuitten keer op keer op de goalie. Overigens had het ook zomaar gekund dat Utrecht er met de winst vandoor was gegaan, want een schot van invaller Darl Douglas belandde op de lat.

RKC-trainer Mark Wotte was overigens zeer te spreken over Mulder (overgekomen uit het tweede elftal) en wil met hetzelfde elftal ook naar Den Haag afreizen, voor de belangrijke wedstrijd van komende woensdag tegen ADO.