vrijdag, 26. mei 2006 - 8:34

Rob Kievitsbosch nieuwe algemeen directeur OCSW

Groningen

Rob Kievitsbosch, de huidige algemeen directeur van de Penitentiaire Inrichtingen Noord Nederland, wordt de nieuwe Algemeen Directeur van de gemeentelijke dienst Onderwijs Cultuur Sport Welzijn. Hij begint half september bij OCSW.

Kievitsbosch groeide op in Groningen en hij studeerde Orthopedagogiek aan de RUG. Van 1983 tot 1995 was hij directeur van de stichting GISKA, een organisatie voor hulpverlening aan mensen in achterstandsituaties. Daarna was hij werkzaam in verschillende justitiële inrichtingen. Van 1999 tot 2003 was Kievitsbosch algemeen directeur van de Justitiële Inrichting Het Poortje in de stad.

Kievitsbosch heeft door zijn nevenactiviteiten veel kennis en ervaring opgedaan in het welzijns- en onderwijsveld in de stad Groningen. Zo was hij bestuurslid van FORSA (zelforganisatie voor Antillianen en Arubanen) en gaf hij lezingen en lessen in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. De heer Kievitsbosch volgt Jan Imholz op die nu algemeen directeur is van de gemeentelijke Dienst Informatie en Administratie.
Provincie:
Tag(s):