zondag, 12. november 2006 - 20:34

Rondje De Wolden gaat officieel van start

Ruinerwold

Woensdagmiddag 15 november wordt het startschot gegeven voor een vijftal arrangementen die zijn samengesteld voor het Rondje De Wolden. Een fantastisch resultaat van een samenwerking tussen zo’n 120 Woldense ondernemers. Een dusdanig uniek project dat het door het ministerie van LNV als voorbeeldproject voor plattelandsvernieuwing wordt opgenomen in een boekwerk over plattelandsverbreding.

De opening wordt dan ook groots aangepakt. Met speciale medewerking van de cabaretgroep Boerenblond en de aanwezigheid van Woldense monniken en Wouter de Woldmuizen.

Aan de hand van de vijf thema’s Onthaasten, Kijken & Proeven, Kinderactiviteiten, Monnikenroute en Letterboxen kan iedereen een boeiend rondje door De Wolden maken. Toeristen en recreanten kunnen met behulp van de brochures een keuze maken uit het ruime aanbod van dag- en verblijfsaccommodaties, winkels, musea, horeca, producenten van ambachts- en streekproducten en andere interessante bedrijven.

De brochures zijn voor het symbolische bedrag van één euro te koop bij de deelnemende bedrijven en de plaatselijke VVV-kantoren.

Het project Rondje De Wolden wordt medegefinancierd door de Europese Unie, Leader+ en de gemeente De Wolden. Voor meer informatie zie www.vvvdewolden.nl
Provincie:
Tag(s):