donderdag, 21. december 2006 - 20:58

Schietpartij Schuttersbergweg drugsgerelateerd

Arnhem

De politie heeft het vermoeden dat het schietincident dat op 5 december plaatsvond op de Schuttersbergweg te maken heeft met handel in drugs. Bij het schietincident is een 44-jarige Amsterdammer gewond geraakt. De politie heeft inmiddels zowel de vermoedelijke schutter als ook het slachtoffer aangehouden.

Een dag na het voorval heeft de politie twee personen aangehouden. Een 45-jarige vrouw en een 62-jarige man, beiden woonachtig in Arnhem. De man is door de rechter commissaris in bewaring gesteld. Hij wordt verdacht van overtreding van de opiumwet. De vrouw is vorige week heengezonden vanwege haar geringe betrokkenheid.

13 december werd een 32-jarige Arnhemmer aangehouden . Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest. De man zit ingesloten voor nader onderzoek. Gisteren woensdag 20 december is een 18-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

Nadat hij aan zijn verwondingen is behandeld is dinsdagochtend 19 december het slachtoffer van de schietpartij, de 44-jarige Amsterdammer, aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in harddrugs.

De recherche zet het onderzoek voort. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):