woensdag, 18. oktober 2006 - 21:48

Seksvoorlichting gestart door Sense Flevoland

Almere/Lelystad

Mensen die advies willen over seksuele gezondheid kunnen vanaf nu terecht bij Sense. Sense is het centrum voor seksuele gezondheid in Flevoland. Je kunt er, als je wilt anoniem, terecht met vragen over soa, zwangerschap, anticonceptie en seksualiteit.

Sense helpt door middel van gesprekken, eventueel lichamelijk en aanvullend onderzoek, behandeladviezen, recepten of een doorverwijzing naar een specialist. Sense bestaat uit organisaties die nauw met elkaar samenwerken op het gebied van seksualiteit.

Artsen, verpleegkundigen en seksuologen werken samen binnen Sense vanuit de volgende organisaties; Flevoziekenhuis, Hulpverleningsdienst Flevoland (GGD), IJsselmeerziekenhuizen, Seksualiteitspraktijk Almere (SPA), Stichting Samenwerkende Gezondheidscentra Lelystad (SSGL), Zorggebruikersbundeling Flevoland (ZGB) en Zorggroep Almere.

Er zijn spreekuren in het gebouw van de GGD in Almere en Lelystad. Bij het spreekuur worden klanten geholpen door een Sense verpleegkundige, die indien nodig, snel kan doorverwijzen naar een seksuoloog, soa-arts, gynaecoloog of dermatoloog die ook bij Sense zijn betrokken. Sense heeft ook spreekuren in Gouda en Rotterdam.
Provincie:
Tag(s):