vrijdag, 21. juli 2006 - 17:48

Sevenumse vrouw vermist

Sevenum

In Sevenum wordt sinds dinsdagavond 18 juli de 49-jarige Hermina Melis (roepnaam Hermie) vermist. De Sevenumse vrouw is die avond voor het laatste gezien vlakbij haar winkeltje in de Kasteeltuinen van Arcen.

Hermie heeft de laatste tijd psychische problemen. Ze heeft een brief in haar winkeltje achtergelaten waardoor haar familie en vrienden vrezen dat zij zich van het leven gaat beroven.

Het gaat om een blanke vrouw, 1.76 meter lang, ze heeft een normaal tot iets gezet postuur, blauw/grijs/groene ogen, blond halflang haar tot op de schouders. Zij is tevens te herkennen aan het ontbreken van een vingertopje van haar middelvinger aan haar rechter- of linkerhand.

Hermie droeg op de dag van vermissing een korte, roze broek met daar op een wit T-shirt met korte mouwen en een kraag. Vermoedelijk droeg zij witte sportschoenen. Zij is in het bezit van een rode Mazda met kenteken PJ-HX-40 en rijdt mogelijk onder invloed.

De politie roept mensen op die een persoon (her)kennen die aan dit signalement voldoet, zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):