donderdag, 16. november 2006 - 13:15

Sinterklaassprookje neemt een duik in het diepe

Leeuwarden

Dit jaar neemt de Stichting Sinterklaassprookje Leeuwarden een duik in het diepe bij de opvoering van hun 84e sinterklaassprookje.

Het sprookje speelt zich dit keer af in de wereld onder water. Muziekcentrum Schaaf verandert in één groot aquarium tijdens deze “spetterende� familievoorstelling voor jong en oud!

Tijdens de pauzes worden kinderen en volwassenen getrakteerd op een optreden van goochelaar Theo van der Geest of Ritsko van Vliet. En natuurlijk komt ook Sinterklaas weer een bezoekje brengen aan de wereld van de zee!

Onder schooltijd wordt het sprookje opgevoerd voor circa 3300 basisschoolleerlingen, die in sommige gevallen weer vervoerd zullen worden door Arriva. Op woensdagmiddag en op vrijdagavond is de voorstelling voor iedereen toegankelijk.

Dit jaar wordt het sprookje voor het eerst opgevoerd op de vrijdagavond in plaats van woensdagavond. Dit biedt ouders met kinderen de gelegenheid om de avondvoorstelling te bezoeken, zonder dat de kinderen de volgende dag zitten te slapen op school! Na de voorstelling is de foyer van Muziekcentrum Schaaf geopend, zodat iedereen nog even gezellig na kan praten.

Wilt u meer informatie? Kijk eens op www.leeuwardersprookje.nl
Provincie:
Tag(s):