donderdag, 20. april 2006 - 17:37

Skin vervangt Anouk op Pinkpop

Geleen

De organisatie van Pinkpop heeft laten weten dat het gat in het programma op Pinkpopmaandag wordt opgevuld door de Engesle zangeres Skin. De plek kwam vrij nadat Anouk had bedankt voor een optreden op Pinkpop. De voormalige zangeres van de band Skunk Anansie schuift van de zondag door naar de maandag.

Het management van de Haagse rockzangeres was ontevreden over de positie van Anouk in de line-up op Pinkpopmaandag. Hierop werd besloten dat Anouk dit jaar niet naar Pinkpop zou komen.

De kaartverkoop gaat als vanouds aldus de Pinkpoporganisatie. Er zijn inmiddels al ruim 40.000 kaarten verkocht en dat is al veel meer dan het totaal van vorig jaar toen er maar 20.000 mensen op het festival afkwamen. De organisatie gaat er vanuit dat de 37e editie in dit tempo een uitverkocht festival betekent.

De organisatie is nog bezig om het Pinkpopprogramma rond te krijgen. Nog twee acts moeten worden toegevoegd aan de line-up die o.a bestaat uit Blof, Bloodhound Gang, Infadels, Kaiser Chiefs, Keane, Tool, Red Hot Chilli Peppers en Placebo.
Provincie:
Tag(s):