maandag, 16. oktober 2006 - 10:18

Slechte generale repetities voor Europese tegenstanders

De tegenstanders van de Nederlandse clubs die deze week in Europa spelen, hebben slechte generale repetities achter de rug. Het Galatasaray van trainer Erik Gerets, woensdag in het Ataturk-stadion tegenstander van PSV, behaalde een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Ankaragücü, de nummer voorlaatst van de ranglijst. Galatasaray staat slechts achtste in Turkije en daardoor is de druk op Gerets verder toegenomen.

Osasuna, dat donderdag in de UEFA Cup SC Heerenveen ontvangt, verloor thuis met 0-1 van het lager geklasseerde Racing Santander. Een penalty deed de ploeg de das om. Niet eerder dan op de dertiende plaat is Osasuna terug te vinden in de Primera Division.

Feyenoords tegenstander FC Basel verloor zondag met 4-2 van Schaffhausen. De ploeg van Christian Gross is gezakt naar de zesde plaats met dertien punten, twaalf achter koploper FC Zürich.

Sporting Braga, dat donderdag naar Alkmaar komt, won wel. Vrijdag al Beira-Mar met 0-3 aan de kant gezet. Braga staat nu derde in de Portugese competitie.
Categorie:
Tag(s):