vrijdag, 16. juni 2006 - 13:28

Slechtziende vrouw mishandeld

Wijk bij Duurstede

De politie is op zoek naar personen die mogelijk getuige zijn geweest van de mishandeling van een slechtziende vrouw op zaterdag 10 juni, tussen 08.30 en 08.45 uur, op de Heemtuin.
Het slachtoffer, een 58-jarige inwoonster van Wijk bij Duurstede, liep op die bewuste dag vanaf haar woning aan de Agricolastraat naar de Heemtuin toen zij bij het daar gelegen bruggetje stopte voor een aantal fietsers. De slechtziende vrouw voerde aan de linkerhand een blindengeleidehond en in de rechterhand een blindengeleidestok.

Op het moment dat zij dacht te kunnen doorlopen raakte zij licht een passerende fietser. Zij hoorde hierna dat de fietser, volgens het slachtoffer een vrouw met een dochtertje, haar fiets neergooide en op haar afkwam. De slechtziende vrouw werd hierna aan het haar getrokken en kreeg klappen in het gezicht en op het lichaam en een schop tegen het been.

De politie is op zoek naar de dader en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in het district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844. Ook kan anoniem informatie worden doorgegeven op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):