donderdag, 2. maart 2006 - 13:47

Slip en slide op de N57

Ellemeet

Omstreeks 08.45 uur vonden op de N57 bij Ellemeet drie eenzijdige ongevallen plaats. Ter plaatse was het wegdek door sneeuwval en opvriezing glad geworden, waardoor er in totaal drie voertuigen, die alle vanuit de richting van Ouddorp kwamen, van de weg waren geraakt.

Een 35-jarige bestuurder van een bestelauto, afkomstig uit Geervliet, raakte de controle over zijn voertuig kwijt. Zijn auto ging over de kop en belandde op zijn kant in de berm. De man zat bekneld en is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. De traumaheli en twee ambulances kwamen ter plaatse en de automobilist is met, vermoedelijk, inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn auto werd geheel vernield.

Een 35-jarige automobilist uit Spijkenisse raakte van de weg en reed via de linkerberm het talud af. De man bleef ongedeerd, zijn auto raakte aan de onderzijde beschadigd.
Ook een 58-jarige bestuurder uit Berkel en Rodenrijd raakte van de weg en reed eveneens het talud af. Hij raakte niet gewond en zijn auto liep geen schade op.

De rijbaan werd afgesloten en het verkeerd werd via de af- en toeritten bij Scharendijke omgeleid.
Provincie:
Tag(s):