maandag, 18. december 2006 - 16:02

Spetterend eindejaarsfeest voor jongeren in de Maten

Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn organiseert in samenwerking met politie, Don Bosco en Stichting Wisselwerk in de nacht van 2006/2007 een eindejaarsfeest voor jongeren woonachtig in de wijk de Maten. De feestlocatie is Don Bosco de Maten, het voormalige JeJoCeMa-gebouw aan de Eglantier 203.

De organiserende partijen hebben duidelijk afgesproken dat toegang tot het feest niet mogelijk is zonder het tonen van een entreebewijs. De deuren van de feestlocatie zijn vanaf 22.00 uur geopend. Het feest duurt tot in de kleine uurtjes en wordt uiterlijk om 04.00 uur afgesloten.

Het unieke aan het eindejaarsfeest is dat de jongeren voor een groot deel zelf het programma bepalen. De gemeente biedt de jongeren uit de Maten een plek en gelegenheid voor een spetterend feest in de oudejaarsnacht.

Het vorig jaar georganiseerde eindejaarsfeest was een succes. Reden temeer voor alle jongeren van de Maten en de organisatie van het eindejaarsfeest om dit succes te evenaren en wederom een spetterend eindejaarfeest te beleven.
Provincie:
Tag(s):