maandag, 3. april 2006 - 21:10

Speurtocht naar vermiste man

Roosendaal

Zondagmiddag meldden verontruste vrienden en familieleden bij de politie de vermissing van de 25-jarige Maarten Berg uit Veldhoven. De man had zaterdagavond met vrienden de wedstrijd RBC-PSV bezocht en was na afloop van de wedstrijd naar de binnenstad gelopen. Ter hoogte van de Kade zijn zijn vrienden hem echter uit het oog verloren. Toen Maarten in de loop van zondagmorgen nog altijd geen contact met zijn vrienden had opgenomen, hebben de vrienden – met behulp van familieleden van de vermiste – een zoektocht ingesteld en de politie ingeseind.

De politie is hierop een onderzoek gestart. In het kader van dit onderzoek zal maandagmiddag door de brandweer en het Korps Landelijke Politie Diensten met behulp van boten en duikers op de Vliet worden gezocht.

Voetbalvereniging RBC heeft de politie en de familie aangeboden waar mogelijk van dienst te willen zijn bij de zoekactie. Op hun site zullen zij onder meer een foto tonen van de vermiste man. Ook de politie zal later vandaag een foto van de vermiste man ter beschikking stellen.
Provincie:
Tag(s):