maandag, 29. mei 2006 - 13:58

Spieren trainen in Spier

Spier

Dit jaar wordt voor het eerst een wandelvierdaagse gehouden in Spier en wel van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni 2006. Gedurende de hele week zijn vanuit Spier mooie routes uitgezet in en rondom het Dwingelderveld. De wandelvierdaagse is geschikt voor jong en oud, de routes gaan over goed begaanbare, veelal verharde paden. Ze zijn elke avond ongeveer 5 kilometer lang.

Vrijdag 16 juni is er een feestelijke intocht bij café restaurant “Schortinghuis�, met naar verwachting veel oranje. Inleggeld is 5 euro en er is een medaille ter herinnering voor iedereen die de vier dagen volmaakt.

Op maandag en vrijdag is de start bij het café restaurant “Schortinghuis� en op dinsdag, woensdag en donderdag wordt gestart bij het Informatiecentrum Nationaal Park Dwingelderveld te Spier (afslag Van der Valk). De routes eindigen altijd op de plek waar gestart is. De starttijd is behalve op vrijdag 16 juni elke dag tussen 18.30 en 19.00 uur.

Ook met de WK Voetbal is door de organisatoren rekening gehouden. Mensen die deze laatste avond meelopen kunnen in verband met de wedstrijd van het Nederlands elftal al starten vanaf 16.30 uur. Na de wandelroute kan er bij het café restaurant Schortinghuis aansluitend voetbal gekeken worden. Er staat een groot scherm om alle belangstellenden een goed zicht te geven op de prestaties van het Nederlandse team.

Opgave kan elke avond bij de start. Wil je op de laatste avond al je medaille ontvangen geef je dan uiterlijk 6 juni op bij: Jannie Leungen, telefoon 0593 - 526 678 of mailadres: janjan@tele2.nl, of Carla Loggen telefoon: 0593- 562 922 of mail: Carla.loggen@hetnet.nl
Provincie:
Tag(s):