vrijdag, 8. september 2006 - 9:08

Spoor-werkzaamheden Amsterdam-Utrecht

In verband met de spooruitbreiding Amsterdam-Utrecht vinden in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 september langs het hele traject werkzaamheden plaats. Er is een aangepaste dienstregeling, intercity’s van Utrecht naar Amsterdam v.v. worden omgeleid. NS zet voor de tussenliggende stations bussen in.

Langs het hele traject vinden diverse spoorwerkzaamheden plaats. In Amsterdam Zuidoost zijn er werkzaamheden aan de bovenleiding en in Utrecht wordt gewerkt aan de nieuwe halte Zuilen. Op het station van Breukelen en Maarssen vinden slijpwerkzaamheden plaats. Bij alle werkzaamheden worden werktreinen en machines worden ingezet. De werkzaamheden starten op vrijdagnacht om 2:00 uur en duren tot maandagochtend 05:00 uur.

Door de werkzaamheden rijden er tussen Amsterdam en Utrecht minder treinen. De intercity’s rijden tussen Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal via een andere route en stoppen niet op Amsterdam Amstel en Duivendrecht. Voor de reizigers van en naar Abcoude, Breukelen en Maarssen zet NS bussen in. Voor meer informatie kunnen reizigers bellen met 0900-9292 of www.ns.nl raadplegen.

Voor meer informatie over de dienstregeling kunnen reizigers bellen met 0900-9292 of www.ns.nl raadplegen. Met vragen over de werkzaamheden voor de spooruitbreiding Amsterdam-Utrecht kunt u terecht in het Informatiecentrum van ProRail in Breukelen, telefoon 0346 – 252 700. Het informatiecentrum is gevestigd naast het NS Station Breukelen, Stationsweg 81. E-mail:amsterdam-utrecht@prorail.nl.
Provincie:
Tag(s):