maandag, 18. september 2006 - 20:32

Sporthal Groene Woud in een modern jasje gestoken

Kapelle

De sporthal van sportcentrum Groene Woud in Kapelle heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Dat mocht ook wel, want het interieur van de sporthal en de kleedkamers waren niet meer van deze tijd. De sporthal is eind jaren '70 gebouwd, door veroudering en slijtage was het complex toe aan een grondige opknapbeurt.

Van juni tot en met augustus is er veel werk verzet door aannemers, installateurs, schilders en personeel van het sportcentrum. Plafonds, vloeren en douches zijn vernieuwd en als laatste is er een nieuwe sportvloer aangebracht. Ook in het horeca gedeelte van het sportcentrum zijn vernieuwingen aangebracht door exploitant Optisport. Dit is voorzien van nieuw meubilair en er is een prijsvraag gehouden voor een nieuwe naam.

Kapelle heeft nu weer een moderne sporthal die weer lange tijd een goed onderkomen kan bieden aan scholen en verenigingen. De Gemeente Kapelle, die eigenaar is van het sportcentrum, heeft voor de financiering gezorgd. De opknapbeurt heeft uiteindelijk € 334.000,00 gekost. Optisport heeft er voor gezorgd dat alle werkzaamheden in korte tijd zijn uitgevoerd.

Op vrijdag 22 september zal wethouder J.H. Herselman de officiële openingshandeling van de vernieuwde sporthal verrichten en zal de winnaar van de prijsvraag de nieuwe naam van de horeca onthullen. Tussen 18:00 uur en 20:00 uur worden belangstellenden in de gelegenheid gesteld om de vernieuwde sporthal te komen bekijken.
Provincie:
Tag(s):