donderdag, 14. september 2006 - 17:30

Sportief evenement Almere Poort met een vleugje avontuur

Almere

Almere Poort is de nieuwe Strandstad van de Randstad. Omdat Poort ook een heel sportief stadsdeel wordt, kan er op zaterdag 16 september vanaf 11.00 heerlijk worden nagezomerd tijdens de Poort DOK Watersportdag; een avontuurlijk (water-)sport evenement voor jong en oud!

Kinderen tot 16 jaar kunnen deelnemen aan een gratis zeil-clinic en maken daarmee kans op een Zeilzomerkamp. Verder kan er worden gekanood, wordt er gezeild met Laser Pico’s en optimisten en kan er geoefend worden op een surfsimulator. Op het land kunnen er vliegers worden gebouwd, en opgelaten, en kan er naar schatten worden gegraven. Vanaf 18.00 uur wordt de BBQ aangestoken wordt de spannende optimistfinale gezeild. Slecht weer en regen is geen bezwaar; dus vergeet de handdoeken en regenpakken niet mee te nemen!

Naast de Watersportdag wordt in het weekend van 15,16 en 17 september ook de Poort DOK Film3daagse georganiseerd! Om 20.30 gaat de projector aan voor Mr. En Mrs. Smith (vrijdag), Shouf Shouf Habibi (zaterdag) en Pulp Fiction (zondag). De entree is gratis; maar neem wel een trui en klapstoel mee!

Uiteraard is ook het informatiestrandpaviljoen Poort DOK geopend. Geniet van de laatste zonnestralen met een cocktail en een hapje uit de Poort DOK keuken.

Informatiepaviljoen Poort DOK is iedere dag geopend van 11.00 tot 23.00, en van woensdag t/m zondag zijn er van 12.00 tot 17.00 medewerkers van de Projectorganisatie Almere Poort aanwezig om informatie te verstrekken over Almere Poort. Meer informatie over Almere Poort en de programmering van Poort DOK is te vinden op www.almere-poort.nl .
Provincie:
Tag(s):