vrijdag, 3. februari 2006 - 10:02

Stage Tobiasen leidt niet tot contract bij ADO

ADO Den Haag en Ole Tobiasen gaan niet verder met elkaar. De Deense verdediger liep de afgelopen periode stage bij de Haagse club, maar dit leidde niet tot een contract. Tobiasen gaat nu in Denemarken op zoek naar een nieuwe vereniging.

Tobiasen is geen onbekende met het Nederlandse voetbal. De 30 - jarige verdediger speelde in de eredivisie achtereenvolgens voor SC Heerenveen, Ajax en AZ. Aan zijn periode in Friesland zal de Deen de beste herinneringen bewaren. Bij Heerenveen groeide de rechtsback uit tot een vaste waarde. Na anderhalf jaar Heerenveen maakte Tobiasen de overstap naar Ajax. Zijn verblijf bij de Amsterdammers werd vooral gekenmerkt door veel blessureleed. Na een teleurstellend verblijf in de Hoofdstad ging hij zijn geluk beproeven bij AZ. Wederom wist de verdediger de vorm uit zijn tijd bij Heerenveen niet te halen.

In het seizoen 2002/2003 keerde hij terug naar zijn geboorteland, waar hij ging voetballen bij zijn oude club FC Kopenhagen. Dit seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Aalborg Ab. Tijdens de winterstop probeerde hij bij ADO een contract in de wacht te slepen, dit mislukte echter.
Categorie:
Tag(s):