donderdag, 17. augustus 2006 - 10:12

Start kaartverkoop Lego World 2006

Zwolle

Op maandag 21 augustus begint de kaartverkoop voor Lego World 2006. Van 19 tot en met 24 oktober zijn de IJsselhallen in Zwolle het speeldomein van ouders en kinderen. Duizenden bezoekers zullen opnieuw dit grootste Lego spektakel ter wereld bezoeken. Het evenement zit vol afwisseling met prachtige bouwwerken, veel ruimte om zelf te bouwen en wervelende muziekshows van kindertelevisiezender Jetix met bekende artiesten zoals Sita en Kim-Lian.

Lego World geniet een ongekende populariteit. Het jaarlijks terugkerende spektakel trekt zowel een trouw terugkerende publiek, als ieder jaar weer duizenden nieuwe bezoekers. Lego World was in 2005 met 50.000 bezoekers totaal uitverkocht en ook nu verwacht de organisatie dat er weer een run op de tickets zal losbarsten.
De verkoop van de kaarten voor Lego World start op diezelfde datum ook via de website van Lego World en in alle filialen van Intertoys.

Bijzonderheden
Ieder jaar zorgt Lego World voor een spektakel van formaat met verrassende activiteiten. Ook dit jaar is er weer een publiekstrekker. De Eiffeltoren wordt door een team van Lego specialisten nagebouwd en het model krijgt een hoogte van 6 meter. In het kader van het Rembrandtjaar is er een enorme wand waar kinderen Lego impressies op 'schilderen'. De wand wordt na het evenement gepresenteerd binnen een zorginstelling.

Artiestenshow
In de muziekhal staat ook dit jaar een dynamische artiestenshow van kindertelevisiezender Jetix op het programma. Kinderen kunnen weer volop meezingen en meedansen met populaire kidsartiesten als Sita en Kim-Lian.

Gratis met de trein
Lego World 2006 is geopend van 19 tot en met 24 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten kosten € 14,50 (kinderen tot en met 2 jaar gratis) en zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar. Kinderen tot 16 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene) kunnen, op vertoon van hun toegangsbewijs, gratis met de trein van elk gewenst NS station in Nederland naar Zwolle en weer terug.

Meer informatie op de website van Lego World
Provincie:
Tag(s):