maandag, 27. november 2006 - 15:06

Steekincident in horecazaak

Apeldoorn

De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident dat vrijdagavond (24/11) plaats vond voor een horecazaak aan de Stationsstraat. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De identiteit van de verdachte is bekend. De politie kreeg omstreeks 23.20 uur een melding van een steekincident op de Stationsstraat.

Diverse politie-eenheden en een ambulance werden naar de opgegeven locatie gestuurd. Op een bankje werd een 42-jarige Apeldoorner aangetroffen die hevig bloedde. De man is buiten bewustzijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uit diverse verklaringen bleek dat het slachtoffer kort voor het steekincident in een horecazaak had zitten kaarten. Wat er vervolgens is voorgevallen is nog niet duidelijk.

De plaats waar het slachtoffer werd aangetroffen is uitgebreid afgezet voor een onderzoek door de technische recherche. De namen van de bezoekers van de horecazaak zijn genoteerd en er zijn zoveel mogelijk verklaringen opgenomen. Nadat de identiteit van de vermoedelijke verdachte bekend werd, is op diverse adressen naar hem gezocht.

Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar.
Provincie:
Tag(s):