maandag, 1. mei 2006 - 10:28

Steekpartij bij ruzie om verkering

Nijmegen

Zaterdagmiddag rond 14.00 uur kreeg de politie een melding dat er gevochten zou worden in een woning in de wijk Heeskesacker. Toen de politie die straat in reed zagen zij een personenauto hard achteruit rijden. De bestuurder daarvan stopte bij de politieauto en toonde de agenten een bloedende wond aan zijn hand en onder zijn oksel.

Hij verklaarde dat hij met een mes was gestoken. Daarna reed de man weg naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen.

De politie ging vervolgens naar de betrokken woning, De bewoner, een 38-jarige Nijmegenaar was betrokken geweest bij de vechtpartij en is aangehouden. Ook de man die naar het ziekenhuis was gegaan, een 39-jarige Nijmegenaar is naderhand aangehouden. Hij was niet levensgevaarlijk gewond. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau. Een mes dat in de woning van de 38-jarige Nijmegenaar is aangetroffen, is in beslag genomen.

De oorzaak is vermoedelijk gelegen in een verkering tussen een zoon van de 38-jarige Nijmegenaar en een dochter van de 39-jarigi Nijmegenaar waar de 38-jarige Nijmegenaar op tegen was. De politie stelt nog een nader onderzoek in en er wordt proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):